Google ADS

Ishujt Maldive konfirmojnë dy raste me koronavirus

10:08 | 8 Mars 2020
Arbresh.info

Qeveria e Maldives ka konfurmar dy rastet e para me koronavirus të shtunën.

Pacientët janë kombësi e huaj që punojnë në Maldive, të cilët ishin në kontakt “ të drejtëperdrejt me një turist italian.” Turisti me kombësi italiane ka qëndruar në restortin Lh.Kuredu “i cili pas kthimit në vendin e tij Italinë ishte testuar pozitiv,” thuhet në komunikatën nga Agjencia për Mbrojtjen e Shëndetit.

Pacientët janë duke u monitoruar dhe janë në izolim duke pranuar tretmanet e nevojshme. Restorti gjithashtu është duke u monitoruar nga autoritetet e shëndetit kombëtar./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme