Zoran Milevski brenda tetë ditëve duhet të paraqitet në burg

17:42 | 15 Tetor 2020

I dënuari Zoran Milevski – Kiçec mori një akt referimi nga Gjykata Themelore në Ohër me të cilin ai në afat prej 8 ditëve duhet të paraqitet në mënyrë që të vuan dënimin me burg.

Milevski u dënua në rastin “Haraçi”. Ai është i vetmi në proces që pranoi fajin e tij dhe veproi me ndërgjegje, gjë që kontribuoi në shkurtimin e procesit dhe lehtësimin e procesit të provës.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara