Google ADS

VMRO dhe Lëvizja BESA, me akuza për parregullsi zgjedhore

22:11 | 15 Tetor 2017

Duhet të jemi të lumtur që nuk kishte viktima, edhe përkundër që gjatë ditës kishte incidente për të cilat janë njoftuar edhe ndërkombëtarët.

Kështu ka vlerësuar ËMRO-DPMNE për procesin zgjedhor të mbajtur sot në Maqedoni.

Ndërsa edhe Lëvozja Besa ka deklaruar se ka pasur parregullësi dhe tensione gjatë votimit për zgjedhjet lokale në shtetin fqinj

Nga kjo parti tashmë i kanë përgatitur edhe ankesat që do të dorëzohen në KSHZ.

“Për vlerësimin e saktë të procesit i presim të dhënat nga shtabet tona komunale. Falënderojmë aktivistët e Besës që kanë bërë një mal punësh që këto zgjedhje të kalojnë pa ndonjë incident serioz duke dëshmuar kulturë dhe pjekuri të kartë demokratike” deklaroi Faton Fazliu nga BESA.

Fazliu theksoi se “nëse në këto rrethana BDI e llogarit vetën favorite atëherë Lëvizja Besa është fituese absolute”.

Shpërndaje në rrjete sociale