Tuzlla protestë në mbështetje të Palestinës

20:33 | 18 Dhjetor 2017

Më shumë se njëqind qytetarë të Tuzllës dhe palestinezëve që jetojnë ose studiojnë në këtë qytet u mblodhën sot gjatë një proteste një ore në Sheshin e Lirisë, prej nga dërguan mesazhe të mbështetjes për popullin e Palestinës, transmeton portali arbresh.info

“Ne po protestojmë me qetësi këtu dhe po dërgojmë një mesazh se nuk pajtohemi me faktin se dikush jep diçka që nuk është e veta për dikë që nuk e meriton fare. Faktet historike janë në anën tonë”, tha studenti i Fakultetit të Mjekësisë në Tuzlla, Mohammad Mosleh, një nga organizatorët e protestës./Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale