MPB do të dorëzojë në Prokurori provat nga “Dhoma Publike”

19:15 | 3 Shkurt 2021

Ministria e Brendshme mbështet absolutisht kërkesat e qytetarëve në lidhje me “Dhomën Publike”. Katër persona janë ndaluar tashmë, janë kryer kontrolle, telefonat që janë duke u ekzaminuar dhe që do t’i dorëzohen Prokurorisë Publike janë konfiskuar.

“Në të njëjtën kohë, ne identifikojmë dhe zbulojmë persona shtesë të cilët ishin pjesë e Dhomës Publike”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Brendshme.

Ministria e Brendshme informon se të gjithë ata që janë zbuluar dhe identifikuar trajtohen pa dallim, dhe se do të zhvillohet një procedurë, e gjitha me qëllim të sigurimit të provave dhe dorëzimin e tyre në Prokurorinë Publike.

“Ne tashmë kemi informuar për një grup të ngjashëm, në të cilin ka anëtarë që nuk janë nga vendi ynë, dhe të cilit i bashkohen anëtarë nga vendi, kështu që këtu po veprojmë dhe ndjekim të gjitha aktivitetet e tjera që kemi për grupet e tjera në rrjetet sociale, ne jemi duke monitoruar nga afër dhe duke filluar procedurat e duhura”, thuhet në deklaratë./Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara