Kryetari i Sindikatës Policore të Maqedonisë zgjidhet për nënkryetar i LSM-së për sektor publik

19:52 | 5 Shtator 2020

Këshilli i Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë në mbledhjen e parë për nënkryetar të LSM-së për sektor publik e zgjedhën kryetarin e Sindikatës Policore të Maqedonisë, Marjan Kicev.

“Si Sindikatë Policore e Maqedonisë me 8.000 anëtarët jemi një nga sindikatat në LSM dhe jemi të kënaqur që më në fund kjo pozitë e rëndësishme i është dhënë Sindikatës Policor”, thuhet në njoftim.

Nga Sindikata e Policisë së Maqedonisë thonë se duke njohur mënyrën e punës së kryetarit Kicev, ndërmarrja e funksionit nga ana e tij do të avancojë LSM-në në pjesën e sektorin publik.

Lajmet më të lexuara