Besa Ademi zgjidhet kryetare e re e Gjykatës së Lartë në Maqedoni

12:10 | 12 Shkurt 2021

Besa Ademi është kryetarja e re e Gjykatës Supreme.

Ajo u zgjodh sot në Këshillin Gjyqësor me 20 vota pro dhe një kundër. Përveç Ademit për pozitën e kreut të Supremes garuan edhe gjykatësit Xhemali Saiti dhe Lidija Nedellkova.

Deri tani Gjykatën Supreme si ushtrues detyre e udhëhiqte gjykatësi Faik Arsllani i cili trashëgoi Jovo Vangellovskin i cili u shkarkua për shkak veprimit joprofesional.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara