Zbulohen gjërat që i shqetësojnë më së shumti burrat…dhe nuk janë gratë

12:50 | 21 Shtator 2020

Sipas një studimi, burrat shqetësohen shumë, edhe pse nuk e shfaqin hapur.

Kompania e Harrit, megjithatë, donte të thyejë iluzionin e një njeriu të paprekshëm, kështu që zhvilloi një hulumtim të gjerë dhe gjeti një listë të gjërave që shqetësojnë vazhdimisht burrat.

Faktorët më të mëdhenj ishin puna dhe paratë. Gjegjësisht, rreth 17 përqind e burrave kujdeseshin për punën e tyre, dhe 16 përqind vetëm për të ardhurat. Shqetësimi i dytë me radhë ishte shëndeti, i ndjekur nga fëmijët e tyre. Në mënyrë të pazakontë, por shqetësimi tjetër ishte politika dhe situata në vend, dhe vetëm më vonë familja, mjedisi dhe e ardhmja, transmeton portal arbresh.info

Një tjetër shqetësim është që ata nuk duan të injorohen nga familja, sidomos gruaja dhe ndihen keq kur flasin për problemet që kanë me miqtë.

Përkundër shumë shqetësimeve, burrat duan që gjithmonë të paraqiten të fortë dhe të pathyeshëm./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale