Si ta bëni një burrë t’ju dashurojë përsëri?

20:32 | 13 Shtator 2021

Shpesh mund të dëgjoni gra që u ankohen partnerëve të tyre se “nuk e dinë se çfarë duan” dhe humbasin interesin, pavarësisht nëse është një fazë e hershme e një marrëdhënieje apo një krizë e moshës së mesme.

Edhe pse kjo ndodh me shumë çifte, tema është komplekse dhe arsyet e heqjes dorë mund të ndodhë nga pasiguria ose variante të ngjajshme, transmeton portal arbresh.info

Sidoqoftë, është shumë e rëndësishme që gratë të dinë se çfarë mund të bëjnë për të mbajtur vëmendjen e partnerit të tyre, veçanërisht nëse vërejnë modele të caktuara negative të sjelljes.

Çelësi është t’i kushtoni vëmendje qëndrimit të tij ndaj jush. Nëse ditët janë jashtëzakonisht të qeta dhe ai nuk tregon interes për seksin, kjo mund të jetë një shenjë e hershme që gjërat nuk janë duke shkuar në rregull dhe se ai është duke u larguar nga ju.

Nëse përpiqeni të flisni me të, dhe ai pretendon se gjithçka është nën kontroll, dhe në të njëjtën kohë ai vazhdon të sillet njësoj, është koha për të ndryshuar sjelljen tuaj.

Ajo që duhet të bëni është të tërhiqeni.

Kjo nuk do të thotë që të ndaloni së foluri dhe aspak të injoroni partnerin tuaj, por duhet të kuptoni që kjo sjellje mund të ngjall një interes te ai.

Përkushtojuni jetës tuaj, gjëra që janë të rëndësishme për ju, pa pasur nevojë të konsultoheni me partnerin tuaj, prisni që ai të bëjë një plan dhe të ngjashme.

Fatkeqësisht, shumica e grave bëjnë të kundërtën.

Sapo shohin që gjërat nuk po ecin si duhet, gratë zakonisht fillojnë edhe bërtasin dhe kjo është një ndër arsyet se pse ai do largohet shumë shpejt nga ju.

Partnerit ose burrit duhet ti jepni pak hapësirë, në mënyrë që ai të ndjejë mungesën tuaj, edhe nëse jeni nën të njëjtën çati në shtëpi, ai ka shumë të ngjarë të shqetësohet dhe të fillojë të mendojë se ju ka humbur.

Prandaj, në situata si kjo, duhet të silleni në mënyrë të ngjashme me burrat. Përkushtojuni kompanisë, hobi, punës tuaj. Jepini atij kohë të mjaftueshme për të riorganizuar jetën e tij dhe për të menduar për sjelljen e tij. Në këtë mënyrë, partneri juaj do të kthehet në krahët tuaj kur të jetë gati./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara