Gjashtë mënyra për ta parashikuar gjininë e bebes

11:02 | 14 Shtator 2018

Gratë shtatzëna, burri, madje edhe rrethi familjar i tyre, shpeshherë duan ta dinë gjininë e bebes sa më herët që është e mundur.

Ndonëse më parë janë bërë shumë parashikime të gjinisë së bebes edhe nga gratë e moshuara, saktësia nuk ka qenë gjithmonë 100%.

Sidoqoftë, më poshtë i keni disa mënyra se si mund ta parashikoni edhe ju vetë gjininë e bebes, pa shkuar ende te doktori.

Goditjet e larta ose të ulëta

Nëse goditjet jenë më të larta, ka gjasa që të mbani një vajzë. Nëse goditja është e ulët, mund të mbani një djalë.

Çfarë ushqimi preferoni?

Dëshira për ëmbëlsirat mund të jetë një tregues i të qenit një vajzë e vogël, por një mall për ushqime të tharta mund të jetë tregues i një djali.

Bukuria në kohën e shtatzënisë

Ata thonë se një vajzë e vogël ka të ngjarë të vjedhë bukurinë tuaj. Pra, nëse e humbni shkëlqimin dhe bukurinë që do të keni gjatë shtatzënisë, ka gjasa që të keni një vajzë. Por nëse lëkura juaj është plotë shkëlqim dhe ju dukeni më e bukur se zakonisht, mund të prisni një djalë.

Sëmundjet në mëngjes

Nëse keni ndjerë më shumë të përzier gjatë tremujorit të parë, do të keni një vajzë. Nëse nuk keni të përziera, atëherë keni një djali!

Duart e butë ose të thara

Nëse keni duar të buta atëherë keni një vajzë por nëse duart tuaja janë të thara keni një djali.

Pozicioni i gjumit

Nëse fle në të djathtën tënde, mund të prisni një vajzë. Nëse fle në anën tuaj të majtë, ka shumë të ngjarë të kesh një djalë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara