Ëndërroni ish të dashurin? Këto mund të jenë arsyet

10:52 | 13 Janar 2022

Nëse modelet e vjetra shfaqen në një marrëdhënie të re, është shumë e mundur që të ëndërroni për një ish-partner.

Në këtë mënyrë, mendja juaj nënndërgjegjeshëm dëshiron t’ju bëjë të ditur se jeni duke rrotulluar.

Ka shumë arsye se pse ish partneri ose partnerja juaj mund t’ju shfaqen në ëndërr, transmeton portal arbresh.info

Mësoni disa nga ato:

Mbani zemërimin

Ëndërrimi i ish-partnerit tuaj mund të jetë një shenjë se jeni ende i zemëruar me atë person dhe se nuk i keni zgjidhur të gjitha emocionet tuaja në lidhje me marrëdhënien e kaluar. Mund të ndikojë gjithashtu në marrëdhënien tuaj aktuale. Është shumë e rëndësishme të njihni ndjenjat tuaja dhe t’i zgjidhni ato.

Përballeni me probleme të vjetra

Është shumë e zakonshme që njerëzit të kenë modele të caktuara të sjelljes që janë të dukshme në një marrëdhënie. Nëse modelet e dashurisë së kaluar shfaqen në një marrëdhënie të re, është e mundur që të ëndërroni për një ish-partner. Në këtë mënyrë, mendja juaj dëshiron t’ju tregojë se jeni duke u rrotulluar.

Shqetësoheni për marrëdhënien aktuale

Nëse jeni braktisuar në marrëdhëniet e mëparshme, ka të ngjarë që frika e braktisjes të burojë ende tek ju. Kur marrëdhënia juaj është në rrezik, ju filloni të mbani mend ndarjet e vështira dhe momentet e vetmisë, transmeton portal arbresh.info

Kërkimi i një përfundimi

Ndonjëherë marrëdhëniet përfundojnë aq çuditërisht sa nuk mund të arrini në një përfundim në kokën tuaj. Ndoshta nënndërgjegjja juaj po përpiqet ta bëjë atë për ju – të paktën në ëndrrat tuaja – dhe t’ju lejojë të ecni përpara me jetën.

Doni të shpëtoni nga situata aktuale

Të gjithë ne ndonjëherë e gjejmë veten në momente të vështira dhe më pas shpesh duam të arratisemi nga jeta dhe t’u drejtohemi kujtimeve të bukura. Madje mund të ndodhë në mënyrë të pandërgjegjshme që të ëndërroni momente të bukura me ish-partnerin tuaj dhe gjithçka që ishte e mirë në marrëdhëniet e mëparshme.

Dëshironi më shumë nga marrëdhënia aktuale

Pavarësisht në sa marrëdhënie keni qenë, secila është e veçantë në mënyrën e vet dhe secila ka avantazhet e saj. Ndoshta lidhja e dikurshme ishte më pasionante dhe emocionuese, por tani është më e qetë dhe më e qëndrueshme. Pavarësisht se nuk ka asgjë të keqe në marrëdhëniet paqësore, mund të ndodhë që t’ju mungojë pasioni dhe eksitimi, gjë që reflektohet në ëndrra.

Jeni të vetmuar

Pavarësisht nëse jeni të lirë ose në një marrëdhënie, prekja, biseda dhe vëmendja mund t’ju mungojnë. Në situata të tilla, një ish-partner mund të shfaqet në ëndërr dhe konfirmon se mungon butësia dhe dashuria.

Ju mungon ish-partneri

Po edhe kjo mund të ndodhë. Përndryshe, jo domosdoshmërisht duhet të vuani. Mund të ju mungojnë verët gjërat e vogla, si përshembull udhëtimet që keni bërë bashkë.

Ju jeni gati ta falni atë

Nëse në ëndrrat tuaja jeni miqësore apo edhe intime me partnerin tuaj, është e mundur që nënndërgjegjja juaj po ju thotë se ka ardhur koha ta falni atë dhe të vazhdoni të jetoni./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale