Zyrtari policor tregon se çka ndodh me materialin e armëve të shkatërruara

12:17 | 20 Shtator 2023

150 mijë armë të llojeve dhe kalibrave të ndryshme që janë konfiskuar nga Policia e Kosovës në operacione të ndryshme sot janë shkatërruar.

Nga materiali i armëve të shkatërruara prodhohen kapakët e pusetave, bëri të ditur zyrtari i policisë, shkruan Arbresh.info

“Do të jemi dëshmitarë të këtij procesi të shkatërrimit të armëve përmes shkrirjes së tyre dhe në një formë do të kontribuojë në sigurinë e përgjithshme, përveç askeptit të ngritjes së sigurisë dhe uljes së numrit të armëve në Kosovë nga ky material, nga ky hekur i shkrirë do të prodhohen kapakët e pusetave që ne i shohim çdo ditë nëpër rrugët tona”, tha ai.

Tutje, ai e vlerësoi procesin jashtëzakonisht përfitues si në aspektin e sigurisë ashtu si në atë të mirëqenies tonë të përgjithshme./Arbresh.info/

Të ngjashme