Trajnerët e FSK-së marrin trajnime nga ata të Mbretërisë së Bashkuar

15:40 | 2 Dhjetor 2021

Oficerë dhe nënoficerë të FSK-së, janë certifikuar pas përfundimit të trajnimit nga trajnerët e Mbretërisë së Bashkuar.

Ky trajnim është organizuar bazuar në në marrëveshje të tilla bashkëpunimi ekipi i njësisë trajnuese të Mbretërisë së Bashkuar-BMATT për herë të pestë me radhë
ka realizuar “Kursin e Instruktorëve” ku morën pjesë nënoficerë dhe oficerë të njësive të FSK-së./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara