Shteti i shqetësuar për rritjen e rasteve të dhunës në familje

20:02 | 23 Prill 2021

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu në koordinim me zëvendësministren Nita Shala, njëherit Koordinatore Nacionale Kundër Dhunës në Familje, zhvilluan takim me drejtues të lartë institucionesh relevante, për të diskutuar dhe bashkërenduar aktivitetet për adresimin e dhunës në familje.

Të pranishmit ndanë shqetësim të përbashkët duke iu referuar pasqyrës së vitit 2020, dhe tre mujorit të vitit 2021, njofton MD.

Ky fenomen e bënë të domosdoshëm thellimin e bashkëpunimit për përgjigje efikase.

Zotim të plotë pati për bashkrendim aktivitetesh kundër dhunës në familje, mbrojtje, sigurim, përkrahje, integrim dhe trajtim të duhur të viktimave. /arbresh.info/