Rreth 24 milionë euro është pasuria e konfiskuar gjatë këtij viti

21:08 | 24 Dhjetor 2018

Rreth 24 milion euro është pasuria e ngrirë apo e konfiskuar vetëm gjatë 9 muajve të këtij viti.

Prokurorët ndërmorën këto veprime në kuadër të luftës kundër korrupsionit dhe krimeve ekonomike.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara