Produktet e ndaluara në BE sipas Konsumatorit të pranishme në marketët kosovare

10:27 | 12 Tetor 2021

Kryetari i Shoqatës Konsumatori, Selatin Kaçaniku, ka thënë se produktet e ndaluara nga BE-ja, të cilat dyshohet se kanë substanca kancerogjene po qarkullojnë në Kosovë.

“Kjo konditori dhe akulloret analoge janë ndaluar nga BE deri në konfirmimin ose jo të dyshimit për substanca kanceroze. Në Kosovë nuk u ndaluan”, thuhet në mesazhin e tij dërguar në arbresh.info.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara