Presidenti kërkon rishkrimin e historisë (VIDEO)

21:35 | 15 Maj 2017

Këtë të hënë është shënuar përvjetori i 50-të jubilar i Insitutit të Historisë “Ali Hadri”.

I pranishëm ishte edhe presidenti Hashim Thaçi i cili ka thënë se historia ka nevojë që të rishkruhet dhe ka kërkuar që kjo të bëhet mbi bazën e objektiviteti dhe saktësisë shkencore.

Ndër tjerash, në këtë shënim përvjetori u tha se ky institut e ka për objektiv hartimin e një versioni të parë të historisë së Kosovës.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara