Odaloviq pas kërkesës së Kurtit: Nuk ka problem, nëse unë jam shqetësim jam i gatshëm të tërhiqem

22:34 | 15 Qershor 2021

Kryetari i Komisionit serb për Personat e Zhdukur, Vleko Odaloviq, iu ka reaguar kërkesave të Kryeministrit kosovar Albin Kurti, i cili në mesin e propozimeve të tij sot në Bruksel, qe edhe largimi i të lartëcekurit nga funksioni i kësaj detyre.

Lidhur me këtë, Odaloviq në një intervistë në një televizion serb, ka deklaruar se është i gatshëm të tërhiqet, nëse ai konsiderohet si shqetësim i kësaj çështje, njofton Klan Kosova.

”Nuk kam asnjë problem, nëse jam një shqetësim, nuk jam dikush që nuk mund të ngrihem. Nëse kam një problem për të gjetur një trup, nëse jam një kusht, unë do të jem gati të tërhiqem”.

”Në fund, unë do të flas me presidentin, kjo është një çështje serioze dhe unë u befasova shumë keq. Mendova se përfaqësuesit e Prishtinës do të dilnin me një plan, ata thanë që vitin e kaluar në Brukse”.

”Ne prezantuam vendet e interesit tonë, ato tona dhe ne i plotësuam të gjitha kërkesat e tyre. Ata nuk zgjidhën asnjë tonën. Unë sinqerisht prisja që ai të thoshte sot, për pesë ditë do të shkojmë në Koshare … E prisja që, por fatkeqësisht për mua, kjo është një situatë shumë e pakëndshme”.

Unë mbetem i përkushtuar ndaj asaj që po bëj, asaj që ndodhi sot dhe kjo incident, domethënë ajo që bëri Kurti, nuk do të më shqetësojë”, tha Odalloviq.

Lajmet më të lexuara