Google ADS

Ndryshon rrjeti i qarkullimit të autobusëve, Trafiku Urban lëshon një njoftim

14:28 | 4 Tetor 2023

Kryetari i Kryeqytetit, Përparim Rama ka marr vendim për ndryshimin e rrjetit të linjave dhe itenerareve të transportit publik që ofrohet nga NPL “Trafiku Urban”.
Ndryshimet janë bërë në linjat 1, 1A, 3, 3B, 3C, 4, 7C dhe 15./Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale