Google ADS

Lenjani konfirmon tërheqjen nga konkursi, për Arbresh.info tregon arsyet

14:14 | 9 Qershor 2023

Ish-drejtori i Emergjencës në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), Basri Lenjani, ka hequr dorë nga gara për drejtor të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor, Klinik dhe Universitar. (SHSKUK).

Ai i kontaktuar nga Arbresh.info ka konfirmuar largimin e tij nga konkursi, duke treguar edhe arsyet e tërheqjes së tij.

Lenjani në përgjigjen e tij të shkurtër për portalin Arbresh.info, tha se është i vërtetë lajmi i publikuar, dhe vendimi për tërheqje nga gara është bërë për arsye subjektive dhe objektive.

“Po është e vërtetë që jam tërhiq nga gara sot, arsyet janë subjektive dhe objektive”, tha shkurt  Lenjani.

Ndryshe, në listën e publikuar nga vetë SHSKUK në garë për drejtor të Përgjithshëm të SHSKUK-së ishin edhe ish-drejtorët e mëparshëm, Basri Sejdiu e Basri Lenjani.

Në listën e ngushtë për drejtor të SHSKUK-së, janë dhe drejtori i tanishëm i Klinikës së Gjinekologjisë Zef Ndrejaj. Në garë për drejtor të SHSKUK-së janë dhe Sanije Gashi, Elvir Azizi dhe Haqif Arifi./Arbresh.info/

LEXO EDHE 

LAJMI I FUNDIT/ Basri Lenjani tërhiqet nga gara për drejtor të SHSKUK-së – Arbresh.info