Komuna e Vushtrrisë ka një lutje për të gjithë shoferët që kalojnë përmes magjistrales Prishtinë-Mitrovicë

17:13 | 5 Gusht 2019

Ngarkesat në rrugën magjistrale Prishtinë Mitrovicë: Komuna e Vushtrrisë bënë thirrje shoferëve që ta përdorin rrugën alternative R220 Pestovë -Bukosh
Ngarkesa e madhe e rrugës magjistrale Prishtinë-Mitrovicë për shkak të rritjes së fluksit të makinave por edhe për shkak të punimeve që po bëhen nga Ministria e Infrastrukturës, ka shtyrë Komunën e Vushtrrisë që të gjej rrugë alternative.

Komuna e Vushtrrisë u bënë thirrje shoferëve të automjeteve nga Vushtrria por edhe nga Mitrovica që të përdorin rrugë alternative rrugën R 220 rruga Pestovë-

Bukosh dhe anasjelltas, me qellim që ti shmangen ngarkesës dhe ta lehtësojnë trafikun.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara