Kishte futur në gojë një sasi narkotikësh, oficerët korrektues parandalojnë kontrabandën në QP Prishtinë

16:39 | 11 Qershor 2021

Shërbimi Korrektues i Kosovës (SHKK) ka parandaluar futjen e kontrabandës në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë.

“Sot, rreth orës 15:00 në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë, zyrtarët korrektues kanë arritur të parandalojnë futjen e kontrabandës brenda kësaj qendre. Gjatë pranimit të një të burgosuri, të njëjtit i është gjetur sasi e dyshuar narkotike, të cilën e kishte fshehur brenda gojës”, njofton SHKK, shkruan arbresh.info.

Lidhur me rastin janë njoftuar policia e Kosovës dhe janë iniciuar procedurat tjera sipas rregullores.

Shërbimi Korrektues i Kosovës mbetet i përkushtuar në luftimin kontrabandës brenda institucioneve korrektuese dhe asnjëherë nuk do të qëndroj duarkryq përballë këtyre dukurive negative të cilat rrezikojnë rendin dhe sigurinë e saj./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara