Faton Tmava nga Prishtina ka nevojë për ndihmë, i duhen 200 mijë euro për t’u shëruar

09:31 | 13 Prill 2020

Faton Tmava, 35-vjeçar nga Prishtina vuan nga një sëmundje e zorrëve. Por që të shërohet nga kjo sëmundje atij i duhen 200 mijë euro.

Të gjithë ju që dëshironi ta ndihmoni Fatonin mund të lajmëroheni në numrat e telefonit të familjes së tij:  00383 44 49 99 62 si dhe 00383 45 92 77 85

Po ashtu mund të kontribuoni në Gofundme.com

 

Shpërndaje në rrjete sociale