Elezi për rinumërimin: Në 12 vendvotime, formularët nuk kanë qenë të nënshkruar nga anëtarët e këshillit

10:19 | 19 Shkurt 2021

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të bëhet rinumërimi i 12 vendvotimeve të cilat u takojnë disa komunave.

Arsyet se përse duhet të bëhet ky rinumërim janë se gjatë pranimit të materialit zgjedhor, këto vendvotimeve nuk kanë mundur të pranohen si të rregullta.

“Gjatë pranimit të materialit zgjedhor disa nga këto vendvotime formularët nuk kanë qenë të nënshkruar nga anëtarët e këshillit të vendvotimit, apo janë të paplotësuara. Vendvotimet të cilat do të rinumërohen u takojnë komunave të ndryshme. Komunat Gjakovë, Fushë Kosovës, Rahovec, Skënderaj, Suharekë, Ferizaj dhe Vushtrri kanë nga 1 vendvotim, ndërsa Prizreni ka 2 vendvotime dhe Podujeva 3 vendvotime që do të rinumërohen”, bën të ditur zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, raporton arbresh.info./arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara