Drenasi shumë shpejt do të bëhet me 11 shtatore të heronjve

16:36 | 27 Mars 2019

Kuvendi Komunal i Drenasit, ka miratuar vendimin për vendosjen e shtatoreve të heronjve Shaban, Hamëz e Adem Jashari, Rasim Kiçina, Ilaz Kodra dhe Bedri Shala në sheshin “Fehmi Lladrovci.

Kjo ka qenë një propozim nga kryetari i kësaj Komunë Ramiz Lladrovci, njofton Klan Kosova.

“Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës, ku për diskutim ishin 11 pika për rend dite, në mesin e tyre edhe propozim vendimi i Kryetarit të Komunës, Ramiz Lladrovci për vendosjen e shtatoreve të heronjve Shaban, Hamëz e Adem Jashari, Rasim Kiçina, Ilaz Kodra dhe Bedri Shala në sheshin “Fehmi Lladrovci”, pikë kjo e cila është miratuar unanimisht nga anëtarët e Kuvendit”.

“Në mbledhje merrnin pjesë, kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci, nënkryetari Gani Sylaj, kryesuesi i Kuvendit, Labinot Halilaj i cili edhe e ka kryesuar mbledhjen, anëtar të Kuvendit të Komunës, drejtor të drejtorive komunale, përfaqësues të OSBE-së, KFOR-it dhe monitorues nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI)”, shkruhet në komunikatën e dërguar nga kjo komunë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara