Google ADS

Diskutohet për kontributin e Kodit Civil në zhvillimin ekonomik

07:18 | 17 Qershor 2019

Në kuadër të fushatës “Të flasim për ekonominë!” të Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë sot në Shtëpinë e Evropës do të mbahet diskutimi në panel “Kontributi i Kodit Civil në zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe ndërmarrësinë e grave në Kosovë.

Kosova vazhdon të punojë në reforma të ndryshme legjislative për të siguruar që korniza ligjore të përafrohet me Acquis të BE-së dhe parimet ligjore të cilat janë të përcaktuara në Kushtetutën e Republikës së Kosovës janë adresuar në secilin ligj./Arbresh.info

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme