Deputetët e AAK-së fillojnë vizitat nëpër komuna, e nisin me Klinën

21:58 | 16 Shtator 2023

Grupi Parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), ka nisur sot vizitat nëpër Komunat e Kosovës për të bashkëbiseduar për temat e rëndësishme në nivel nacional dhe në atë lokal.

Kështu është bërë e ditur përmes një komunikate në faqen zyrtare të GP të AAK-së.

“Grupi Parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, sot, nisi vizitat në Komunat e Kosovës, duke filluar nga Klina. Qëllimi i këtyre vizitave është diskutimi i çështjeve që ndërlidhen me zhvillimet politike në vend, zhvillimin ekonomik lokal, agjendën e projekteve kapitale, mbi të gjitha me buxhetimin për vitin e ardhshëm”, thuhet në komunikatë./RTK/