Hapet aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur nga viti 2011-të

16:23 | 1 Tetor 2022

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njoftoi të shtunën se është hapur aplikimi për shtesa edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2011.

Sipas programit të Qeverisë, familjet që kanë fëmijë deri në moshën dy vjeçare marrin nga 20 euro në muaj, pastaj deri në moshën 16 vjeçare marrin nga 10 euro në muaj.

“Në vijim mund të gjeni vegezën për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=312”, thuhet në njoftimin për media./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale