​KQZ vendos që të rinumërohen 280 kuti të votimit

17:26 | 19 Qershor 2017

KQZ ka marrë vendim që të rinumërohen edhe 280 kuti të votimit, rekomandim ky i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve.

Prej tyre 150 në rinumërim të pjesshëm, ndërsa, 130 më rinumërim të plotë. Rinumërimi i tyre do të bëhet për shkak të mospërputhjes së të dhënave të kandidatëve dhe subjekteve politike.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara