Google ADS

Qyteti gjerman po ofron një mënyrë të thjeshtë për t’i fituar një milion euro

01:43 | 25 Shtator 2019

Ekziston një mënyrë e thjeshtë për t’i fituar një milion, për personat që mund të sigurojnë të dhëna shpejt.

Për afro 30 vite, qytetarët gjermanë kanë insistuar se qyteti i Bielefeld, në veri-perendim të vendit, nuk ekziston.

Në vitin 1993, Achim Held, atëbotë studenti i shkencave kompjuterike në Universitetin e Kiel, përmendi se ai nuk besonte në ekzistencën e Bielefeld në internet.

Ideja u zhvillua, dhe teoria është rritur së bashku me tregimin.

Qyteti është gjoja një trillim i krijuar nga një grup sekret i njohur si THEM.

Tani, zyrtarët e qeverisë lokale po ofrojnë një çmim prej 1,000,000 € për këdo që mund të ofrojë prova përfundimtare që qyteti i tyre nuk ekziston.

Shpërndaje në rrjete sociale