Murgjit u bëjnë tatuazhe besimtarëve në festivalin e shenjtë shpirtëror

21:51 | 19 Mars 2017

Besimtarët busidtë u janë nën shtruar disa vizatimeve të trupit nga murgjit në Tajlandë, pasi ata besojnë se tatuazhët e vizatuar nga murgjit ‘largojnë shpirtat e ligë’.

Ata kanë marrë pjesë në një festival shpirtëror, që mbahet çdo vit në muajin mars, në një tempull budist në Bangkok, transmeton portali arbresh.info.

Besohet se tatuazhet përmbajnë fuqi mbinatyrore dhe shmangin fatin e keq.

Shumë pelegrinë gjatë festivalit pas vizatimeve të trupit kanë kaluar në ekstazën e njohur Khong Khuen, e njohur si ‘forca magjike në rritje’.

Fotografi Claudio Sieber, shumicën e skenave i ka përshkruar me ata të filamve aziatikë, ku papritmas personazhet fillojnë ‘të hidhen sa në qiell, e sa në tokë’./Arbresh.info

3e6cb9b100000578-0-image-a-51_1489935217021 3e6cb9c900000578-0-image-a-61_1489935268580 3e6cb80900000578-0-image-a-65_1489936382733 3e6cb83100000578-0-image-a-35_1489935128785 3e6cb85100000578-0-image-a-32_1489935109235 3e6cba1d00000578-0-image-a-47_1489935193333 3e6cba0900000578-0-image-a-49_1489935203357 3e6cba3800000578-0-image-a-43_1489935172532 3e6cbaf900000578-0-image-a-54_1489935225594 3e6cbb3e00000578-0-image-a-40_1489935150054 3e6cbb1200000578-0-image-a-45_1489935183023 3e6cbb3500000578-0-image-a-38_1489935141283 3e6cbb5100000578-0-image-a-42_1489935157865 3e6cbcc700000578-0-image-a-29_1489935101524 3e6cbd1500000578-0-image-a-33_1489935119310

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme