Familja braziliane ku çdo anëtar i ka nga 6 gishta në secilën dorë e secilën këmbë

09:14 | 13 Tetor 2017

Për shumë njerëz, lajmi se foshnja e tyre është duke vuajtur nga ndonjë deformim trupor do të ishte i tmerrshëm.

Por për familjen Da Silva nga Brazili, nuk është kështu.

Kjo familje është krenare madje, që katërmbëdhjetë anëtarët e saj kanë lindur me nga gjashtë gishta në secilën dorë dhe në secilën këmbë, transmeton arbresh.info.

Familja shpreson që kur fëmijët të bëhen më të rritur, ata do të mund t’i shfrytëzojnë gishtat e tyre për qëllime të mira, siç ndodh me djalin Joao Assis i cili është një portier i shkëlqyer ose motra, Maria Morena e cila luan shumë mirë piano.

Sindromi gjenetik që bënë që njerëzit të lindin me nga gjashtë gishta në këmbë dhe duar quhet polidaktili dhe prek 1 në 3000 lindje./arbresh.info/

4541158900000578-4973342-while_most_parents_would_be_devastated_to_learn_their_child_was_-a-14_1507829494007 45419dbf00000578-4973342-the_da_silvas_who_live_just_outside_the_capital_brasilia_have_de-a-10_1507829493809 454114ae00000578-4973342-on_the_feet_the_addition_toe_is_located_between_the_big_toe_and_-a-8_1507829493719 454114bb00000578-4973342-while_most_cases_of_polydactyly_give_an_additional_digit_on_the_-a-7_1507829493708 454115a800000578-4973342-sylvia_and_assis_da_silva_polydactyly_is_relatively_common_affec-a-9_1507829493789 454115cd00000578-4973342-ana_carolina_is_one_of_14_members_of_the_family_to_have_extra_fi-a-15_1507829494089 4541151a00000578-4973342-an_x_ray_showing_that_the_da_silvas_fingers_are_formed_exactly_l-a-6_1507829493674 4541152f00000578-4973342-morena_said_her_piano_teacher_is_jealous_of_her_additional_finge-a-5_1507829493584 4541150100000578-4973342-the_condition_also_affects_the_family_s_feet_giving_them_an_extr-a-4_1507829493583 4541153800000578-4973342-his_sister_maria_morena_has_also_found_a_use_for_her_extra_digit-a-13_1507829493944 4541155200000578-4973342-baby_vinicius_is_the_newest_addition_to_the_12_strong_clan_his_f-a-12_1507829493861 4541156800000578-4973342-joao_assis_de_silva_is_just_one_of_fourteen_members_of_his_famil-a-11_1507829493829

 

Shpërndaje në rrjete sociale