Foto mahnitëse që nuk do të besoni se janë gjetur në Google Street View

09:01 | 23 Shkurt 2017

Që nga viti 2007, Google Street View ka marrë pamje panoramike të pesë milion kilometra rrugë, që mbulon 45 vende dhe rreth 3,000 qytete në mbarë botën, transmeton arbresh.info.

Artisti kanadez dhe regjisori Jon Rafman shpenzon shumë duke zgjedhur fotot nga Google Street View. Ai publikon më të mirat (edhe pse kurrë nuk jep vendndodhjen e tyre) në blogun e tij i quajtur “9 Eyes”.

Tumblr i tij “9 Eyes” është emëruar pasi që veturat e kamerave e “Google Street” kanë përdorur nëntë kamera.

Fotot paraqesin se sa e çuditshëm dhe e bukur duket bota.

Ai për New York Times tha se kërkon për orë të tëra në arkivat e Google Street View-së.

Në mënyrë që të gjejë fotot më interesante, ai ka kërkuar për vitet të tëra.

Rafman thotë se kënaqet dukë qenë një “eksplorues virtual”./arbresh.info

and-a-man-popping-a-sideways-wheelie and-heres-pluto-having-a-grand-time and-some-slightly-eeriephotos and-why-do-these-kids-look-so-pleased-with-themselves animals-appear-in-many-of-the-photos-as-well  he-finds-beautiful-serene-landscapes heres-one-in-which-a-bunch-of-monkeys-are-hanging-out in-order-to-find-the-most-interesting-ones-hes-been-mining-through-googles-photos-for-years-he-says-he-enjoys-being-a-virtual-explorer-1  its-a-mystery-where-this-cop-arrested-the-man-pictured-below many-of-the-images-look-surreal or-where-wed-find-this-home-that-got-tped rafman-never-reveals-where-on-the-mapthe-images-come-from rafman-searches-through-google-street-views-archives-for-hours-he-told-the-new-york-times remarkably-composed-the-photos-look-like-they-were-taken-by-a-human-photographer-rather-than-googles-robots the-building-pictured-below-looks-like-its-from-the-future the-images-rafman-uncovers-show-just-how-strange  the-photos-are-from-all-over-the-world the-street-view-images-feature-many-interesting-characters-heres-a-superhero-who-needed-a-nap wayne-and-garth-even-make-a-sly-appearance-in-the-photo-below were-left-with-a-lot-of-unanswered-questions-like-is-this-driver-okay why-was-this-dock-flooded why-was-this-girl-sitting-in-the-middle-of-the-road yet-breathtaking-the-world-can-be

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara