Foto mahnitëse dhe origjinale, pa Photoshop

21:27 | 2 Maj 2017

Një foto kreative dallon shumë nga miliona foto të zakonshme, e gjitha duke ju falënderuar vetëm një fakti të thjeshtë, është bërë në momentin e duhur, transmeton arbresh.info.

Dhe për këtë nuk duhet të jeni fotografi më i mirë që të bënë foton më të mire.

Nganjëherë duhet të jeni në vendin e në kohën e duhur dhe të mos hezitoni të shtypni butonin magjik./Arbresh.info
Shikoni këto foto, ato thjesht janë mahnitëse.

1761260-aaant-klonblog04-1493208890-1000-cb2e9d4345-1493209017 284805-29apr14_085355-1000-ef67207114-1493209017 284755-17-1000-6c3e053f57-1493209017 284655-20-1000-b1028fcbe2-1493209017 284605-2-1000-a131f3c68f-1493209017 284505-15-1000-9dbad4e544-1493209017 284455-10-1000-e3efc7a354-1493209017 284255-13-1000-9c95a20026-1493209017 284305-14-1000-59a6d93d0c-1493209017 284355-12-1000-bb57b06aa7-1493209017 284405-11-1000-ff44a639fc-1493209017 284005-4-1000-fe2168753f-1493209017 283905-7-1000-d90ab8ab68-1493209017 283855-8-1000-19992c4c23-1493209017 283755-1-1000-6ff82d8c4e-1493209017 283705-22-1000-b99b997d37-1493209017 283655-9-1000-216f2a6399-1493209017 284055-5-1000-0fb6a9e4b3-1493209017 284155-23-1000-dfd2354a6c-1493209017 283605-26-1000-b0b4d93b6d-1493209017

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara