409 shkelje për mosmbajtje të maskës në Maqedoninë e Veriut

10:17 | 22 Janar 2021

Gjatë 24 orëve të fundit (21/22.01.2021) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar gjithsejtë 409 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventiv për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim dhe zbatim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Covid-19./alsat

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara