Ushtari ukrainas me video prekëse : Nënë, baba, ju dua e humbëm qytetin

11:24 | 24 Shkurt 2022

Një video prekëse është publikuar në rrjetet sociale kur një ushtar ukrainas, thotë se qytetin e humbëm, derisa i shpreh dashurinë nënës dhe babait të tij.

Ne video shihet ushtari Ukrainas duke thëne; “Po ua them shkurt, e humbëm qytetin. Nene, baba, ju dua.”

Më poshtë keni videon: