Riparimi i xhamisë më të madhe në botë

21:35 | 24 Nëntor 2018

Xhamia Ulu në shtetin Mali është një nga destinacionet më atraktive turistike në mbarë Afrikën.

Kjo xhami ndodhet në listën e trashëgimisë kulturore të UNESCO-s.

Në qytetin Djenne në bregun e lumit Bani në Mali ka filluar festivali tradicional i balts gjatë se cilës të gjithë banorët dhe turistët marrin pjesë në vendosjen e fasadës mbrojtëse në xhaminë më të madhe në botë të ndërtuar nga balta.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara