FDA tërheq autorizimin e një prej testeve të planifikuara për COVID-19

13:48 | 18 Qershor 2020

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave (FDA) ka larguar autorizimin e saj të përdorimit të një prej testeve të antitrupave për COVID-19.

FDA tha se ishte e shqetësuar për saktësinë e testit shkruan CNN.

Në kohën kur FDA dha aprovimin e saj, agjencia tha që testi plotësoi standardin për përdorim.

Por, rreziku për shëndetin publik nga rezultatet e gabuara të testit e bën heqjen e këtij autorizimi të duhur, duke shtuar se testi mund të mos shpërndahet.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara