Google ADS

2,470 postime në Twitter e asnjë sukses legjislativ gjatë administrimit Trump

10:30 | 9 Nëntor 2017

 2,470 postime në Twitter e asnjë sukses legjislativ gjatë administrimit Trump 

 Kanë kaluar 365 ditë që kur Donald Trump ka marrë postin e Presidentit duke e mundur kundërshtaren Hilary Clinton, transmeton arbresh.info.

Viti I parë I qeverisjes së Trump është shënuar me 1,470 postime në rrjetin social Twitter dhe zero suksese legjislative.

Ai nuk ka arritur ta përmbushë shumicën e premtimeve të tija të bëra gjatë fushatës elektorale.

Premtimi që ta zëvendësonte Obamacare është larguar nga Senati dhe po pritet që të formulohet një I ri.

Kurse kriza me vendet si Korea e Veriut, Venezuela dhe Kuba janë duke I thelluar./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale