Shoferi parkohet keq në Prishtinë, e dëmton një pemë

14:40 | 24 Maj 2019

Parkimi i veturave në vendet e gjelbëruara dhe jashtë hapësirave për parkingje është e shpeshtë në Kosovë, ku nuk dinë as se si t’i parkojnë ato.

Raste të tilla shumë shpesh hasën në kryeqytet, kryesisht në pjesët me të frekuentuara.

Shembull të tillë të mënyrës së parkimit e tregon edhe kjo fotografi.

Siç shihet në këto pamje, një veturë në rrugën “Fehmi Agani” gjatë parkimit ka dëmtuar një pemë pas saj.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme