Nga guerilja në Kuvend, rrëfimi jetësor i aktivistit Liburn Aliu (VIDEO)

12:28 | 3 Qershor 2017

Si ishte jeta e një fëmije në një familje të burgosurish politik? E një 20 vjeçari të angazhuar në ilegale? E një guerilasi të Lëvizjes Kombëtare për Çlirimin e Kosovës? E një 22 veçari të arrestuar me akuzë për bashkim dhe veprimtari armiqësore, terrorizëm dhe cënim të integritetit territorial të Jugosllavisë? E një të dënuari me 9 vjet burg nga regjimi jugosllav? E një të mbijetuari të Masakrës së tmerrshme të Dubravës? E njërit prej ideatorëve dhe themeluesve të Lëvizjes Vetëvendosje?

Për këto dhe më tepër flet drejtori i Urbanizmit në Komunën e Prishtinës, kandidati për deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, z. Liburn Aliu.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara