Federata e Futbollit të Maqedonisë nominon shqiptarët për lojtarin e vitit

23:25 | 19 Nëntor 2017

Federata e Futbollit të Maqedonisë ka bërë publik nominimet për më të mirët e sezonit 2016/2017 në futbollin vendor.

Shkëndija falë ecurisë të suksesshme jo vetëm në ekipin e parë, rezulton me 4 anëtarë të nominuar për tre çmime.

Ferhan Hasani dhe Besart Ibraimi janë dy prej tre kandidatëve për çmimin “Futbollisti i vitit në kampionatin vendor”.

Buba dhe Ibra, kandidatë për ‘Futbollisti i Vitit’ në Maqedonia