Google ADS

Miratohet në Kuvendin shqiptar ligji për rritjen e pagave

15:00 | 25 Maj 2023

Kuvendi i Shqipërisë miratoi me 97 vota pro, 2 kundë projektligjin për rritjen e pagave të punonjësve të administratës, ku përfshihen edhe funksionarët e lartë shtetërorë, nga presidenti, te kryeministri, ministrat dhe deputetët.

5 deputetë nuk morën pjesë në votim, edhe pse ishin në sallë./A2/

Shpërndaje në rrjete sociale