Mësohen detaje nga filmi i ri i Bruce Willis

08:18 | 5 Shkurt 2021

Bruce Willis dërguar në hapësirë për t’u përballur me një flotë armiqësore të huaj dhe për të udhëhequr një luftë ndëryjore në trajlerin emocionues të “Cosmic Sin”.

Bruce Willis është përsëri duke bërë atë që bën më mirë, duke shkuar në betejë dhe duke shkuar në hapësirë, shkruan Daily Mail.

Është publikuar trajleri për filmin e tij të ri “Cosmic Sin”, i cili do të lansohet muajin tjetër.

Aty shfaqet ylli 65-vjeç në rolin e Gjeneralit Ushtarak në pension, James Ford, i cili thirret përsëri në shërbim pasi ushtarët në një planet të largët sulmohen nga një flotë e huaj armiqësore.

Varet nga Ford që të drejtojë një ekip në hapësirë ​​për të hetuar.

Bashkë-interpretuar së bashku me Frank Grillo, Willis kryeson kastin në filmin e vendosur më 2524.

Ndodh katërqind vjet pasi njerëzit filluan të kolonizonin planetët e jashtëm të Tokës në mënyrë që të shpëtonin speciet.

Komploti shfaq gjeneralin Ford dhe gjeneralin Eron Ryle [Grillo] duke rekrutuar një ekip të ushtarëve elitë për të ndaluar sulmin e afërt para se të jetë tepër vonë.

Në film luan gjithashtu Adelaide Kane dhe thuhet se do të interpretojë Luke Wilson edhe pse ky i fundit nuk shfaqet në trajler.

Willis nuk është i huaj në përpjekjen për të shpëtuar planetin. Më 1997 ai luajti në “Fifth Element” dhe drejtoi kastin e Armagedonit më 1998.

Në vitin 2020 ai ishte në “Breach”, i cili paraqiti një komplot të çuditshëm të ngjashëm me “Cosmic Sin”.

Willis luajti mekanikun Clay Young, i cili është pjesë e një ekipi që transporton njerëzit e fundit në Tokë në një planet të ri, duke sjellë aksidentalisht me vete një kërcënim të huaj të larguar.

Willis gjithashtu luajti në “Twelve Monkeys” më 1995 dhe “Looper” të 2012, gjithashtu të dy filma me trillime shkencore.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme