Google ADS

Lady Gaga mbledh 35 milionë dollarë për të ndihmuar të prekurit me koronavirus

09:10 | 7 Prill 2020
A. B.

Lady Gaga ka ndihmuar në mbledhjen e shumë parave për lehtësimin e koronavirusit .

Gjatë një konferencë për media me Organizatën Botërore të Shëndetit të hënën 34-vjeçar njoftoi se ajo dhe Global Citizen kanë mbledhur 35 milionë dollarë për përpjekje ndihme gjatë kësaj pandemie globale në të gjithë botën.

Është njoftuar gjithashtu se Global Citizen dhe Organizata Botërore e Shëndetit do të bashkohen me One World: Together at Home , i cili do të mbledhë para përmes Fondit të Përgjigjes së Solidaritetit COVID-19 për të mbështetur organizatat bamirëse lokale dhe rajonale që ofrojnë ushqim , strehim dhe kujdes shëndetësor për ata që kanë nevojë në mes të krizës së vazhdueshme shëndetësore.

“Ne duam të nxjerrim në pah peshën e kësaj lëvizje kulturore historike, të pashembullt … dhe ne duam të inkurajojmë fuqinë e shpirtit njerëzor,” tha Gaga gjatë konferencës.

Ndryshe, edhe shumë emra të tjera të famshëm kanë ndihmuar në luftën kundër COVID-19 duke dhuruar shuma të mëdha parash.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme