Vetitë shëruese të mjedrës

13:33 | 25 Korrik 2017

Mjedrat thuhet se e përmirësojnë kujtesën, forcojnë eshtrat, ndikojnë mirë në shëndetin e lëkurës dhe mund të përdoren edhe gjatë shtatzënisë, pasi posedojnë sasi të lartë me nutrirente.

Është shumë e dobishme për të gjithë ata që duan të përmirësojnë tretjen, ta forcojnë sistemin imun, të mundësojnë funksionim të shëndetshëm të zemrës, parandalojnë kancerin, por edhe ndihmojnë te leukemia

Antioksiduesit e pranishëm në mjedra parandalojnë ndikimin e dëmshëm të radikaleve të lira, e mbrojnë sistemin kardiovaskular, parandalojnë plakjen e hershme, ndikojnë kundër ndikimit të dëmshëm të rrezeve të diellit në lëkurë duke ndihmuar njëkohë- sisht kundër kancerit të lëkurës.

Për të forcuar efektin e tyre të shëndetshëm, nevojitet që t’i kombinoni edhe me ndonjë lloj tjetër të frutave të malit, sepse në këtë mënyrë ruhen edhe më shumë vlerat ushqyese që ka. Mënyra më e fortë dhe më e dobishme për shëndetin është nëse konsumohen bashkë me boronica dhe me rrush pa fara. Antioksiduesit po ashtu kanë efekt kundër viruseve dhe baktereve.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara