Tribunë për mbrojtjen e Malit Sharr në Maqedoni

09:51 | 19 Prill 2018

Në Vrapçisht do të mbahet tribunë me temën “Krijimi i vizionit të përbashkët për Malin Sharr” në organizimin e platformës “Miqtë e Malit Sharr”, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Kjo është seria e tretë e debateve çka po mbahet në të gjithë gjashtë komunat e rajonit të Malit Sharr në kuadër të aktiviteteve të platformës “Miqtë e Malit Sharr” të përkrahura nga mekanizmat e IPA 2 dhe zyra e GIZ në Shkup.

Qëllimi i përgjithshëm është të flitet për të ardhmen e Malit Sharr dhe mbrojtjen e natyrës dhe të krijohet vizion i përbashkët në rajon. Në tribunë pritet të publikohen aktivitet për krijimin e trupit këshillues për Malin Sharr e cila do të publikohet nga palët e interesuara nga të gjithë komunat. /Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara