Sot shënohet Dita e ARM-së, do të jepen mirënjohje dhe falënderime

09:19 | 16 Gusht 2018

Të punësuarit në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Gjeneral Shtabi i ARM-së, sot në një parakalim solemn para Ministrisë do ta shënojnë 18 Gushtin – Ditën e ARM-së.

Sipas Rregullores për protokol ushtarak parakalimi solemn mbahet një ditë para festës qendrore të Ditës së ARM-së, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Parashihet vendosje e luleve para përmendores së të vdekurve të ARM-së, si dhe ndarje e plaketave, mirënjohjeve, falënderimeve de masave tjera stimulative për pjesëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes.

Në parakalimin solemn do të marrin pjesë edhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinska, shefi i Shtabit të Përgjithshëm Metodija Veliçkovski, udhëheqës të sektoreve në MB, shefa të organizimeve të njësiteve, të punësuar në MB dhe të tjerë.

Shpërndaje në rrjete sociale