Google ADS

Shuhet zjarri në deponinë e Strugës

15:39 | 17 Qershor 2017
Arbresh.info

Zjarri në deponinë e Strugës është shuar përfundimisht dhe nuk vërehet tym. Ekipet në terren vazhdojnë me punën për pastrimin e gjithë deponisë nga zjarri.

Punëtorët mbrëmë kanë punuar gjatë gjithë natës, madje ka pasur raste kur kanë humbur vetëdijen nga tymi dhe kanë kërkuar ndihmë mjekësore.

Tek qytetarët e Strugës  spekulohet se deponia digjet me qëllim, por deri tani këto informacione nuk janë të vërtetuar.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme