Rasti “Haraçi”, sot do të dëshmon prokurori Rustemi

09:20 | 28 Janar 2020

Prokurori Burim Rustemi, i cili ishte pjesë e PSP, do të dëshmojë sot në Gjykatën Penale në rastin “Haraçi”.

Rustemi ishte në krye të hetimit për rastin “Banka Poshtare”, për të cilën Katica Janeva, sipas dëshmisë së Lile Stefanova, hartoi të njëjtin skenar si në rastin “Perandorinë”, gjegjësisht kërkoi që të mbyllet duke llogaritur kompensimin që duhet të paguajnë të dyshuarit dhe këtu të mbarojë gjithçka, domethënë të shpëtojnë nga burgu.

Pritet që Rustemi të sqarojë edhe për banesën të cilën Janeva kërkoi nga ai që të mos e ngrijë.

Deri më tani nga ekipi i PSP-së kanë dëshmuar prokuroret Elizabeta Josifovska dhe Lile Stefanova.

 

Lajmet më të lexuara